Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Meteorologii anunță vreme tot mai rece. Vezi prognoza pentru următoarele două săptămâni!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru intervalul 27 noiembrie – 10 decembrie. Potrivit ANM, vremea va deveni tot mai rece cu ploi și lapoviță, dar și ninsori în zona de munte.

În Moldova, la începutul intervalului va avea loc un proces de răcire, ce va însemna maxime la nivelul regiunii de 2 – 4 grade și minime de la -1 la zero grade. La mijlocul săptămânii (în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie) vremea se va încălzi ușor, astfel media regională a temperaturilor maxime va urca la 6 -8 grade, iar minimele din dimineața zilei de 1 decembrie vor fi în jur de 4 grade.

După data de 2 decembrie, temperatura va fi în scădere, astfel că media valorilor maxime va fi de 2 -4 grade, iar a celor minime între -4 și-2 grade, caracterizând un regim termic apropiat de cel normal pentru începutul lunii decembrie. Precipitațiile vor fi însemnate cantitativ în primele două zile și în intervalul 30 noiembrie -3 decembrie. După aceste intervale, probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, urmând să crească ușor după data de 8 decembrie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*