Luni 10 Decembrie 2018, Actualizat acum 343 zile 12:00 am

 

Stelian Simeria, ales președinte al PSD Gura Humorului. Vezi cine sunt membrii Biroului Permanent!

Organizația PSD din Gura Humorului și-a ales, sâmbătă 25 noiembrie 2017, liderul.  Evenimentul a avut loc în sala Mesteacănul a Hotelului Best Western.

În prezența președintelui organizației județene, senator Ioan Stan, precum și a altor membrii ai conducerii județene, deputații Eugen Bejenariu și Emilian Havrici, vicepreședinții Gavril Mîrza și Oana Pintilei, cei aproximativ 100 de membrii ai organizației au votat pentru funcția de președinte, secretar executiv precum și pentru un Birou permanent format din cinci vicepreședinți și 7 membrii.

Pentru funcția de președinte al organizației au fost înscrise și validate două candidaturi: Stelian Simeria și Ioan Bâlbâe.

În urma votului exprimat, cu majoritate de voturi, funcția de președinte al organizației PSD Gura Humorului a revenit lui Stelian Simeria.

Voturile Adunării Generale pentru Biroul permanent au confirmat pentru un mandat de doi ani pe  Bogdan Solonaru în funcția de secretar executiv, pe Ana Dosan, Emilian Cazacu, Constantin Țurcanu, Sorin Cârdei și Gheorghe Bodnariuc vicepreședinți ai organizației, iar pe Senorica Sinocicu, Maria Dușa, Mariana Ungurean, Vasile Crăiuț, Marius Irina, Mihai Fedorovici și Liviu Grădinariu membrii în Biroul permanent.

Președintele Organizației județene, senatorul Ioan Stan, și-a exprimat încrederea că echipele nou alese la Gura Humorului și Câmpulung vor colabora și vor reuși să dezvolte organizațiile prin atragerea de noi membri atât vârstnici cât și tineri de valoare și să aibă curajul să iși propună obiective importante cum ar fi câștigarea funcției de primar și câștigarea viitoarelor competiții electorale.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*