Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Pentru 224 din cele 253 de proiecte ale primarilor suceveni pe PNDL s-au depus deja documentațiile

Secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, a arătat, vineri, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean al PSD, că pentru 224 din cele 253 de proiecte depuse de primarii suceveni prin PNDL s-au depus deja documentațiile.  De asemenea, pentru 80 deja au fost semnate contractele, restul fiind în analiză la minister. Data limită este însă 30 noiembrie.

Ministrul Dezvoltării Regionale, vice prim-ministrul Paul Stanescu,  i-a asigurat pe cei prezenți la întâlnirea de la Suceava că vor fi decontate toate facturile depuse pentru PNDL 1 și că PNDL 2 va respecta cu strictețe toate etapele stabilite, iar economiile rezultate în urma desfășurării primei etape, vor fi utilizate tot la nivelul județului pentru finațarea unor proiecte eligibile, dar care nu au fost aprobate în această etapă.

Decizia este favorizantă pentru județul Suceava care a ocupat primul loc la alocările PNDL 2, cu nu mai puțin de 909 milioane lei.

Vineri, 24 noiembrie, a avut loc la Suceava ședința Comitetului executiv județean al PSD la care, alături de președintele organizației județene  Ioan Stan, au participat primarii și președinții organizațiilor locale PSD, membrii Biroului Permanent județean, consilierii județeni PSD, iar ca invitați: Paul Stănescu – vice prim-ministru și ministrul Dezvoltării regionale, Marius Nica – ministrul Fondurilor europene și Adrian Gâdea – secretar de stat, coordonatorul implementării PNDL.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Pentru 224 din cele 253 de proiecte ale primarilor suceveni pe PNDL s-au depus deja documentațiile | Moldova24

Lăsați un comentariu

*