Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Peste 70 de agenți economici s-au ales cu activitatea suspendată de inspectorii de la Antifraudă. Vezi motivele!

Un număr de 72 de agenți economici s-au ales cu activitatea suspendată în perioada ianuarie- octombrie 2017, în urma controalelor efectuate de inspectorii Direcției Antifraudă Suceava la contribuabili care își desfășoară activitatea în judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Iaşi şi Vaslui.

Pentru 33  s-a suspendat activitatea pentru nedotarea cu aparate de marcat electronice fiscale şi neutilizarea casei de marcat, iar 39 pentru încălcarea prevederilor Codului fiscal referitoare la deţinerea şi comercializarea de produse accizabile.

Direcția Antifraudă a făcut 32 de sesizări către organele de cercetare penală, prejudiciul adus bugetului de stat fiind de peste 110 milioane de lei. Totodată, au fost aplicate amenzi de 16 milioane de lei și au fost dispuse 51 de măsuri asiguratorii, în valoare de peste 30 de milioane de lei.  În perioada menționată au fost făcute verificări la 3.100 de contribuabili.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 70 de agenți economici s-au ales cu activitatea suspendată de inspectorii de la Antifraudă. Vezi motivele! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*