Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VW Touareg cu țigări de contrabandă, găsit abandonat pe o stradă din Horodnic de Sus

Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au descoperit abandonat, joi, pe o stradă din localitatea Horodnic de Sus, un autoturism marca Volkswagen Touareg, fără număr de înmatriculare.

În interiorul mașinii polițiștii de frontieră au observat un colet învelit în folie de culoare neagră și mai multe cartușe cu țigări.

Drept urmare, autoturismul cu țigări a fost condus la sediul instituției, în acelaşi timp fiind desfășurate verificări specifice în vederea identificării și reținerii conducătorului auto.
În urma inventarierii țigărilor, s-a constatat că în autoturismul abandonat se aflau 3.537 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 41.300 lei, întreaga cantitate fiind ridicată în vederea confiscării.

Pe timpul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că în activitatea infracțională este implicat cetățeanul român Nicolai C, în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul marca Volkswagen Touareg, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea anchetei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VW Touareg cu țigări de contrabandă, găsit abandonat pe o stradă din Horodnic de Sus | Moldova24

Lăsați un comentariu

*