Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A dat cu mașina peste un bătrân, apoi l-a dus cu mașina acasă. Șoferul era beat

Un șofer s-a urcat beat la volan și a dat cu mașina peste un bătrân de 82 de ani. Accidentul a avut loc joi seară. În timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 17A, un bărbat de 82 de ani din comuna Sadova a fost accidentat de un autoturism al cărui conducător auto, după impact, a transportat victima la domiciliu, după care a plecat, fără să sesizeze poliția.

În urma verificărilor, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un bărbat de 44 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A dat cu mașina peste un bătrân, apoi l-a dus cu mașina acasă. Șoferul era beat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*