Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu violent la o autoutilitară și un autotren, pe o stradă din Rădăuți

O autoutilitară și un autotren au fost cuprinse de un incendiu violent, joi seară, pe strada Francei din municipiul Rădăuți. Focul a pornit de la autoutilitară, care a ars în proporție de 60%, apoi s-a extins la autotren și doar intervenția pompierilor a făcut să nu ia foc și o hală de tâmplărie din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o autoutilitară, în municipiul Rădăuți, pe strada Francei.

La sosirea echipajelor, autovehiculul ardea violent, cu pericol de propagare la o remorcă de autotren și la o hală de tâmplărie aflată în apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 20:05.

Autoutilitara a ars în proporție de 60% și s-au degradat două cauciucuri și barele de protecție din partea dreaptă de la remorca autotrenului.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat remorca autotrenului și hala de tâmplărie”, potrivit ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incendiu violent la o autoutilitară și un autotren, pe o stradă din Rădăuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*