Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Sucevean de 31 de ani, campion la dosare penale, arestat preventiv. A urcat beat la volan și i-a amenințat cu moartea pe polițiști

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Florin Marius Pleșca a condus un BMW, pe un drum județean din Frătăuții Vechi, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a derapat și a ajuns într-un șanț. Când au venit polițiștii la locul respectiv individul a devenit recalcitrant, a început să-i înjure pe polițiști și i-a amenințat cu moartea.

Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Numai că la spital bărbatul a refuzat recoltarea. În plus, polițiștii au descoperit că acesta avea și permisul reținut.

Mai mult decât atât, se pare că individul este un „client” mai vechi al oamenilor legii. De la începutul anului și până acum pe numele său sunt înregistrate nu mai puțin de opt dosare penale pentru infracțiuni precum „refuzul de recoltare sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, „încredinţarea pentru conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, „lovire sau alte violenţe”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „amenințare”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*