Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un sucevean a vrut să înmatriculeze la RAR o mașină furată. Polițiștii au intrat pe fir

Un bărbat din comuna Vicovu de Jos, Viorel Hîj, a mers, marți, la Registrul Auto Român (RAR) Suceava pentru eliberarea cărții de identitate a vehicolului a unui autoturism înmatriculat în străinătate. Reprezentantul instituției de omologări auto a sesizat, însă, poliția pentru că mașina figura ca fiind furată din străinătate.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.11.2017, un bărbat din comuna Vicovu de Jos, a prezentat pentru verificare și omologare, autoturismul aparținând unui prieten de 47 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, deţinătorul maşinii, care a declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2017, a achiziționat autoturismul cu suma de 4.000 de euro, de la o persoană necunoscută, tranzacţia având loc pe raza localităţii de domiciliu”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind sustras din străinătate din 09 mai 2017.

Autoturismul a fost indisponibilizat pentru cercetări, bărbatul de 47 de ani, Vasile Bosancu, deținător al vehiculului fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*