Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

O tânără a dat cu mașina peste o femeie, pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul accidentului

O tânără de 23 de ani a dat cu mașina peste o femeie, pe o trecere de pietoni din Fălticeni, apoi a părăsit locul accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc luni la amiază. În timp ce conducea autoturismul pe str. Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, ajungând la intersecția cu str. Ion Dragoslav, o femeie de 23 de ani din comuna Vulturești, a accidentat o femeie de 55 de ani din localitate, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificată de polițiști la domiciliul soțului ei din municipiul Fălticeni.

Victima a fost transportată cu o mașină de ocazie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O tânără a dat cu mașina peste o femeie, pe trecerea de pietoni, apoi a părăsit locul accidentului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*