Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Doi bărbați din Suceava prinși cu țigări de contrabandă de aproape 9.000 de lei într-o mașină

Doi bărbați, de 71 de ani, respectiv 64 de ani, ambii din județul Suceava,  au fost prinși cu țigări de contrabandă într-un autoturism, de aproape 9.000 de lei, adică aproape valoarea autoturismului cu care le transportau.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret  a oprit pentru control, pe raza localității Siret, un autoturism marca Seat Alhambra, înmatriculat în România, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.
Autoturismul era condus de către cetățeanul român Mihai T. în vârstă de 71 de ani, care era însoțit de Alexandru V. , în vârstă de 64 de ani.

„În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat, în interiorul unor cutii de carton, mai multe pachete cu țigări. Persoanele în cauză, mașina și pachetele cu țigări au fost duse la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor . În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 740 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană”, se precizează în comunicat.

Țigările în valoare de 8.880 lei și autoturismul în valoare de 9.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cei doi bărbați sunt cercetați pentru contrabandă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Doi bărbați din Suceava prinși cu țigări de contrabandă de aproape 9.000 de lei într-o mașină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*