Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr de 23 de ani și-a cumpărat permis de conducere cu 800 de euro

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Arbore, și-a cumpărat permis de conducere cu 800 de euro. Tibi Chelba a ieșit la plimbare, duminică seară, cu mașina, pe un drum din comuna Horodnic de Sus, iar la un moment dat a fost tras pe dreapta pentru control de un echipaj de poliție de la Secția din Marginea.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere prezentat de conducătorul auto și eliberat de autoritățile din Ucraina, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care, au stabilit faptul că, la data obținerii permisului de conducere, respectiv 26.01.2016, tânărul nu deținea pașaport valabil, document ce i-ar fi fost necesar în vederea trecerii frontierei în statul Ucraina. Astfel, în urma audierii, conducătorul auto a recunoscut faptul că, permisul de conducere eliberat de către autoritățile ucrainene l-a obținut de o persoană necunoscută în anul 2016, contra sumei de 800 de euro”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Acum, tânărul de 23 de ani este cercetat pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. Costel says:

    Permisul se cumpara si in Romania si mai exact la Suceava. Instructorii auto stiu in special Catalina Tanasa care sunt sumele cerute cursantilor pentru dobandirea permisului auto.

    Răspunde
  2. Roman viorel says:

    Eu am dat instructoarei 100 de euro si 200 de dolari si l-am luat.

    Răspunde
  3. Alex says:

    Sifonule

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr de 23 de ani și-a cumpărat permis de conducere cu 800 de euro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*