Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un parapet metalic și a abandonat-o acolo

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Preutești, a urcat beat la volanul unei mașini și a intrat cu ea într-un parapet metalic.

Totul s-a petrecut pe 17 noiembrie, pe raza satului Arghira din comuna Preutești.  Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat pe DJ 208, din comuna Preutești, un autoturism care prezenta mai multe avarii, însă, fără conducătorul auto.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de un localnic de 29 de ani, ce a fost identificat la domiciliu.

Cu ocazia audierilor, bărbatul a recunoscut faptul că el a condus autoturismul pe raza comunei, ocazie cu care, a pierdut controlul supra direcției de mers și a intrat în parapetele drumului județean avariindu-și mașina, după care, de supărare, a consumat băuturi alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*