Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi tineri cercetați pentru furt de arbori

Doi tineri sunt cercetați pentru tăiere fără drept și furt de arbori. O echipă mixtă formată din polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama și lucrători silvici s-au deplasat, sâmbătă, pe raza Cantonului Silvic Iavorăști din cadrul Ocolului Silvic Moldovița, ocazie cu care, pe drumul forestier Ionu, au identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Vatra Moldoviței și un tânăr de 24 de ani, din comuna Frumosu, care trăgeau cu caii material lemnos, cei doi recunoscând faptul că au tăiat fără drept 2 arbori de esență molid.

În urma măsurătorilor efectuate de lucrătorii silvici, a rezultat un volum de 4,051 m.c. material lemnos, ce a fost preluat în custodie Ocolului Silvic Moldovița.

„Totodată, motoferăstrăul, țapina și toporul identificate asupra celor doi și care au fost folosite la comiterea infracțiunilor, au fost indisponibilizate pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăiere de arbori fără drept” și „furt de arbori”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri cercetați pentru furt de arbori | Moldova24

Lăsați un comentariu

*