Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A intrat cu tractorul într-o mașină. Conducătorul tractorului era beat și fără permis

Un bărbat beat și fără permis de conducere a intrat cu tractorul într-un autoturism condus de o femeie de 32 de ani din județul Botoșani.

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe strada Ion Irimescu din comuna Moara. Polițiștii deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, în timp ce manevra tractorul cu spatele pe strada Ion Irimescu din comuna Moara, un localnic de 59 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul care rula în spatele său și condus regulamentar de femeia de 32 de ani.

Din impact nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două vehicule. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 32 de ani și de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 59 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 59 de ani, nu posedă permis de conducere, iar tractorul nu este înmatriculat.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural”, arată un comunicat”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânără de 32 de ani, din Botoșani, implicată într-un accident în județul Suceava | BotosaniNews.ro
  2. A intrat cu tractorul într-o mașină. Conducătorul tractorului era beat și fără permis | Moldova24
  3. Tânără de 32 de ani, din Botoșani, implicată într-un accident în județul Suceava – Stiri 24 din 24!
  4. Tânără de 32 de ani, din Botoșani, implicată într-un accident în județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*