Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Scandalagiu pedepsit după ce a distrus mașina poliției și a lovit un polițist

Un individ, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat după ce a distrus mașina poliției și a lovit un polițist. Ioan Popescu, din Frasin, a fost condamnat de Judecătoria Gura Humorului la doi ani de închisoare cu executare.

Procurorii au arătat că la data de 16 mai 2017, C. G., agent sef principal de poliţie în cadrul IPJ Suceava- Politia orașului Frasin, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost direcţionat, impreuna cu agent de politie F.M.M la localul aparținând societății S.C. Hattric Bet S.R.L Frasin, intrucat, o persoana, identificată ulterior ca fiind inculpatul Popescu Ioan, aflata in stare de ebrietate, distruge bunuri ale unitatii.

După sosirea organelor de poliţie, individul s-a manifestat agresiv. La un moment dat, inculpatul a aruncat cu o sticla către autospeciala organelor de politie, spargand parbrizul acesteia, iar ulterior, dupa ce a fost incatusat, a lovit cu capul agentul șef C.G., in zona fetei, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 5-6 zile îngrijiri medicale.

A băut peste măsură, a distrus mașina poliției și i-a tras un cap în figură unui polițist. Individul a fost arestat


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandalagiu pedepsit după ce a distrus mașina poliției și a lovit un polițist | Moldova24

Lăsați un comentariu

*