Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr și partenera sa de fărădelegi, trimiși după gratii de magistrați. Ce i-au făcut unui bărbat într-o stație de autobuz

Un individ de 28 de ani, din Suceava, și partenera sa de tâlhării, o tânără de 20 de ani, au fost condamnați, vineri, de magistrații Judecătoriei Suceava.

Alexandru Dumitru a primit patru ani și șase luni de închisoare cu executare, iar Maria Marcu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

În seara zilei de 17 aprilie, în jurul orei 18.00, un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, a fost lovit de cei doi în staţia de autobuz de pe strada Jean Bart, de lângă gară. Victima locuia în hotelul Socim din apropiere și a mers la un magazin pentru a face cumpărături.

În zona staţiei, Alexandru Dumitru a început să discute cu el, apoi l-a lovit fără milă. Ajutat de Maria Marcu, acesta i-a furat bărbatului 350 de lei, apoi au dat bir cu fugiții amândoi.

După audieri, cei doi tâlhari au fost puși sub control judiciar, dar în această perioadă au comis-o din nou. Au mers pe strada Jean Bart, iar în timp ce bărbatul aștepta în mașină, Maria Marcu și o altă femeie au intrat într-un apartament și au furat mai multe bunuri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr și partenera sa de fărădelegi, trimiși după gratii de magistrați. Ce i-au făcut unui bărbat într-o stație de autobuz | Moldova24

Lăsați un comentariu

*