Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Vremea continuă să se răcească. Vezi prognoza pentru weekend!

Meteorologii au anunţat că vremea va continua să se răcească şi în următoarea perioadă. Ne putem aştepta să plouă pe arii extinse, din jumătatea de sud a ţării, potrivit evz.ro.

Vineri va ploua slab, local în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului și al Dobrogei și doar izolat în celelalte regiuni. În Carpații Meridionali, la peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

Sâmbătă se vor semnala ploi, în general slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în sud-vestul și sudul țării, iar mai ales spre seară și noaptea local și în rest. În zona montană înaltă, trecător precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

Duminică ploile vor fi locale și în general slabe cantitativ. La munte, ziua vor predomina ploile, iar noaptea, treptat se vor transforma în lapoviță și ninsoare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vremea continuă să se răcească. Vezi prognoza pentru weekend! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*