Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Bucovina, aplicație pentru telefoanele smart, lansată de CJ Suceava

Târgului de Turism al României, ediția de toamnă, începe joi, 16 noiembrie, și va ține până pe 19 noiembrie, la Romexpo. Consiliul Județean (CJ) Suceava participă prin CNIPT, având 2 standuri – unul propriu și unul in cadrul standului României.

„In standul României promovăm Suceava – destinație de excelență iar in standul propriu promovăm Bucovina, județul Suceava, cu accent pe Crăciun in Bucovina. Vom avea prezentări si demonstrații practice de gastronomie si ale meșteșugarilor. Odată cu acest eveniment dorim să accentuăm promovarea în mediul on-line a Bucovinei, a destinațiilor turistice din județul Suceava. Vom prezenta o serie de aplicații care vor fi lansate cu acest prilej: Bucovina aplicație disponibilă pentru telefoanele smart, Patrimoniul cultural al municipiului Suceava, film realizat cu ajutorul tehnologiei VR (Virtual Reality),  Suceava Destinație Europeana de Excelenta 2017, film de prezentare, difuzat în cadrul Galei de premiere EDEN, cu Suceava pe locul I, fiind premiat un proiect depus de CJ Suceava prin CNIPT”, arată președintele CJ, Gheorghe Flutur.

Materialele au fost realizate de întreprinzători privați, din fondurile acestora, în colaborare cu CNIPT care a pus la dispoziție date cu privire la evenimentele organizate în județul Suceava, descrierea obiectivelor turistice, a meșteșugurilor, muzeelor, caselor memoriale etc.

Aplicațiile vor fi disponibile gratuit.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*