Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Jandarmii fac recrutări…cu duba. Joi, caravana ajunge în județul Suceava

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează o campanie de promovare a ofertei educaționale si de recrutare a candidaților pentru cele două școli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române, sesiunea ianuarie 2018.

Amintim că Jandarmeria Română pune la dispoziția candidaților 700 de locuri, 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ‘Grigore Alexandru Ghica’ Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ‘Petru Rareș’ Fălticeni, județul Suceava.

Joi, 16 noiembrie a.c., jandarmii suceveni vor însoți caravana inscripționată cu mesajul campaniei ‘Vino în echipa noastră!’, după următorul program:

08.00-08.15, autospeciala Jandarmeriei Române va fi prezentă la sediul IJJ Suceava;

09.30-11.00, activități în municipiul Câmpulung Moldovenesc – esplanada centrală

11.30- 12.30, activități în municipiul Vatra Dornei – zona Primăriei;

Începând cu ora 12.30, caravana se va deplasa spre județul Bistrița.

ATENȚIE! VOM FOLOSI FORȚA…CUVINTELOR

ATENȚIE! VOM FOLOSI FORȚA…CUVINTELOR15 orașe, 2000 de km parcurși în 8 zile și 700 de șanse pentru un loc de muncă decent, predictibil și cu perspectivă, așa arată cifrele campanieie naționale de recrutare pentru cele două școli de subofițeri ale Jandarmeriei Române. Comandantul Jandarmeriei Române, colonel Sebastian Cucoș a prezentat astăzi o autospecială inscripționată cu mesajul campaniei, autovehicul ce va ajunge și în orașul tău. Dacă ai între 18 și 27 de ani, diploma de bacalaureat și dorința de a face parte dintr-o echipă unită, vino alături de noi!Caravana va ajunge astăzi în Județul Călărași, iar mâine vă dăm întâlnire în Constanța și Tulcea. Mai multe detalii pe www.jandarmeriaromana.ro www.scoaladragasani.ro www.jandarmeriafalticeni.ro

Publié par Jandarmeria Română sur dimanche 12 novembre 2017


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. VALERIAN RADU GHEORGHITA says:

    CARE E VARSTA MAXIMA DE RECRUTARE?
    FOST SOLDAT IN JANDARMERIA ROMANA
    ANUL VIITOR VOI FACE 40 DE ANI.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*