Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Fostul primar al unei comune sucevene s-a stins din viață. Mesaj emoționant transmis de fiul său, un cunoscut interpret de muzică populară

Fostul primar al unei comune sucevene s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite. Este vorba despre fostul primar al comunei Drăgoiești, Vasile Petroaie, care a fost ales în 2015 în această funcție. Din cauza bolii, după șase luni în care nu a mai putut să exercite această funcție a fost îndepărtat prin ordin al prefectului, iar localnicii și-au ales în urmă cu o săptămână un primar nou.

Fiul său, Ciprian Petroaie, cântăreț de muzică populară, a transmis pe Facebook un mesaj înduioșător la moartea părintelui său.

„Te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu! Nu am cuvinte să mai scriu! ADIO TATA! Toți cei care vor să-și ia rămas bun de la tata puteți veni de mâine la casa părintească din localitatea Drăgoiești, iar joi de la ora 12:00 va avea loc înmormântarea!”, a scris pe pagina sa tânărul.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fostul primar al unei comune sucevene s-a stins din viață. Mesaj emoționant transmis de fiul său, un cunoscut interpret de muzică populară | Moldova24

Lăsați un comentariu

*