Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Vezi ce firmă se va ocupa de lucrările suplimentare la centura Rădăuțiului!

Firma Tehnostrade, deținută de Dorin Umbrărescu, a câștigat licitația Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru un contract de 18,1 milioane de lei pentru lucrări suplimentare la centura Rădăuțiului.

Contractul presupune realizarea unor lucrări suplimentare la proiectul tehnic aferent contractului de execuţie de lucrări nr.47/27.05.2011 pentru centura municipiului Rădăuţi, respectiv drumuri și poduri, marcaje rutiere. Durata contractului este de 34 luni pentru perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni pentru perioada de garanţie.

Șoseaua de la Rădăuți are o lungime de 16,5 km, va traversa mai multe localități și va fi împărțită în patru tronsoane. Contractul a fost obținut prin licitație pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

În 2011, UMB Spedition,  deținută tot de Dorinel Umbrărescu, a câştigat licitaţia pentru construirea şoselei de centură a municipiului Rădăuţi.

Tehnostrade a înregistrat în 2016 venituri totale de aproape 210 milioane de lei şi un profit de aproape 750.000 de lei, 947 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi ce firmă se va ocupa de lucrările suplimentare la centura Rădăuțiului! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*