Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Individul din Dumbrăveni, care a ucis în bătaie un bărbat într-un garaj, a fost arestat preventiv

Individul de 39 de ani, din comuna Dumbrăveni, care își făcea veacul pe străzile din municipiul Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a ucis în bătaie un bărbat, în vârstă de 50 de ani, într-un garaj de pe strada Mărășești din municipiul Suceava.

Mihai Nastasiu l-a bătut pe bărbatul de 50 de ani, Florin Fodor, cu o cruzime de nedescris, iar în urma loviturilor primite acesta a decedat.

Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, într-un garaj de pe strada Mărășești din municipiul Suceava, în spatele blocului T3.

Primele cercetări efectuate de polițiști au arătat că un bărbat de 50 de ani și unul de 32 de ani au consumat alcool în garaj, iar la un moment dat a mai venit un bărbat de 39 de ani care a cerut și el alcool, însă cei doi au refuzat, iar acesta s-a pus pe bătaie.

Bărbatul de 50 de ani a fost lovit atât de puternic încât nu s-a mai putut ridica de la pământ. O ambulanță a fost chemată la locul respectiv, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Între timp atacatorul a fugit, dar a fost prins de polițiști.

Florin Fodor avea locuință în municipiul Suceava, dar era un împătimit al băuturilor alcoolice. Fosta soție, dar și copiii săi, care vin din Germania, se vor ocupa de înmormântare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul din Dumbrăveni, care a ucis în bătaie un bărbat într-un garaj, a fost arestat preventiv | Moldova24
  2. Încă 30 de zile de arest preventiv pentru individul din Dumbrăveni care a ucis în bătaie un bărbat într-un garaj | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*