Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Detalii șocante! Patronul de la VIP ar fi fost omorât cu peste 50 de lovituri de cuțit

Foto: Mediafax

Detalii șocante ies la iveală din ancheta privind moartea patronului de la VIP din Fălticeni, valutistul Viorel Cârnăreasa. Bărbatul ar fi fost lovit de fiica sa cu peste 50 de lovituri de cuțit, urmele fiind găsite de anchetatori pe trupul acestuia, majoritatea fiind superficiale, la mâini și picioare. Cel mai probabil acestea au fost făcute în timp ce bărbatul încerca să se apere. Mai mult decât atât, au fost găsite și urme de toporișcă pe trupul său.

Valutistul Viorel Cârnăreasa, patron de club din Fălticeni, care a fost găsit mort în locuință ar fi fost ucis chiar de fiica sa de 17 ani, cu probleme psihice.

Adolescenta a fost audiată în prezența medicilor psihiatri, iar aceasta a recunoscut că și-a ucis tatăl după ce acesta a certat-o că ascultă muzică prea tare.

Potrivit unor surse din anchetă, ea a luat un cuțit cu care l-a lovit pe tatăl său direct în gât, apoi a plecat la club. Când oamenii legii au dat de ea, tânăra, care avea un câine de luptă, l-a asmuțit asupra polițiștilor, și a fost nevoie de intervenția mascaților.

Tânăra este internată la Psihiatrie.

Reamintim că un valutist de 58 de ani, din Fălticeni, a fost găsit mort în propria casă vineri seară. Este vorba despre Viorel Cârnăreasa, originar din comuna Preutești, care deține clubul clubul VIP din Fălticeni.

Descoperirea șocantă a fost făcută de fratele acestuia, care a venit să-l viziteze întrucât nu răspundea la telefon. Acesta a chemat de urgență autoritățile, iar polițiștii criminaliști împreună cu un procuror au început cercetările.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava efectuează cercetări faţă de suspecta minoră, în vârstă de 17 ani (fiica victimei) pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie raportată la infracţiunea de omor. Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că într-o zi din perioada 08 – 10 noiembrie 2017, pe fondul unui conflict spontan şi al unor afecţiuni de natură psihică ale suspectei, aceasta a exercitat, cu intenţie, repetate acte de violenţă de intensitate ridicată asupra tatălui său, aplicându-i multiple lovituri cu corpuri tăietor-despicătoare şi tăietor-înţepătoare în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave ce au condus la deces. La data de 11 noiembrie 2017, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii faţă de suspecta minoră, dispunând totodată efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi pentru tragerea la răspundere penală. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.

Un valutist, proprietarul unui club, găsit mort în propria casă. Fiica sa, unul dintre suspecți


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. MURARIU DOINA says:

    ASTA E O MARE,MARE MINCIUNA GOGONATA ,CUM PUTEA O FATA SA AIBA ATATA PUTERE DAR E MAI USOR SA DAI VINA PE UN OM BOLNAV DECAT SA CAUTI ADEVARATII CRIMINALI ,NU-I ASA OAMENI BUNI?????

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Detalii șocante! Patronul de la VIP ar fi fost omorât cu peste 50 de lovituri de cuțit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*