Sâmbătă 15 Decembrie 2018, Actualizat acum 348 zile 12:00 am

 

Patronul de club găsit mort în casă a fost ucis de fiica sa. Fata a recunoscut totul. Cum și-a motivat oroarea

Valutistul Viorel Cârnăreasa, patron de club din Fălticeni, care a fost găsit mort în locuință ar fi fost ucis chiar de fiica sa de 17 ani, cu probleme psihice.

Adolescenta a fost audiată în prezența medicilor psihiatri, iar aceasta a recunoscut că și-a ucis tatăl după ce acesta a certat-o că ascultă muzică prea tare.

Potrivit unor surse din anchetă, ea a luat un cuțit cu care l-a lovit pe tatăl său direct în gât, apoi a plecat la club. Când oamenii legii au dat de ea, tânăra, care avea un câine de luptă, l-a asmuțit asupra polițiștilor, și a fost nevoie de intervenția mascaților.

Tânăra este internată la Psihiatrie.

Reamintim că un valutist de 58 de ani, din Fălticeni, a fost găsit mort în propria casă vineri seară. Este vorba despre Viorel Cârnăreasa, originar din comuna Preutești, care deține clubul clubul VIP din Fălticeni.

Descoperirea șocantă a fost făcută de fratele acestuia, care a venit să-l viziteze întrucât nu răspundea la telefon. Acesta a chemat de urgență autoritățile, iar polițiștii criminaliști împreună cu un procuror au început cercetările.

Un valutist, proprietarul unui club, găsit mort în propria casă. Fiica sa, unul dintre suspecți

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Patronul de club găsit mort în casă a fost ucis de fiica sa. Fata a recunoscut totul. Cum și-a motivat oroarea | Moldova24

Lăsați un comentariu

*