Miercuri 19 Decembrie 2018, Actualizat acum 352 zile 12:00 am

 

FOTO! Focuri de armă la Vicovu de Sus. Captură de țigări de peste 70.000 de lei a polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat, vineri, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Vicovu de Sus, județul Suceava, un grup de persoane care se deplasa de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă deoarece acestea nu s-au supus, au fost executate 5 focuri de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Nici de această dată persoanele în cauză nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, totodată procedându-se la verificarea zonei.

Cele 12 baxuri cu țigări, abandonate pe teritoriul României, au fost transportate la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de 70.200 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Focuri de armă la Vicovu de Sus. Captură de țigări de peste 70.000 de lei a polițiștilor de frontieră | Moldova24

Lăsați un comentariu

*