Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un valutist, proprietarul unui club, găsit mort în propria casă. Fiica sa, unul dintre suspecți

Un valutist de 58 de ani, din Fălticeni, a fost găsit mort în propria casă vineri seară. Este vorba despre Viorel Cârnăreasa, originar din comuna Preutești, care deține clubul clubul VIP din Fălticeni.

Descoperirea șocantă a fost făcută de fratele acestuia, care a venit să-l viziteze întrucât nu răspundea la telefon. Acesta a chemat de urgență autoritățile, iar polițiștii criminaliști împreună cu un procuror au început cercetările, fiind suspiciuni de crimă, mai ales că bărbatul ar fi avut gâtul tăiat.

Și fiica sa de 17 ani, cu probleme psihice, este suspectă, ea fiind găsită de polițiști pe o stradă din apropierea casei. Tânăra a fost internată la Psihiatrie, urmând să fie audiată. O altă variantă pe care o iau în calcul anchetatorii este aceea că ar fi fost omorât pentru a fi jefuit, mai ales că în încăpere erau urme de răvășire.

În anul 2008, Cârnăreasa a fost tâlhărit în scara blocului în care locuia de doi indivizi care i-au luat 70.000 de euro și 26.000 lei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un valutist, proprietarul unui club, găsit mort în propria casă. Fiica sa, unul dintre suspecți | Moldova24
  2. Patronul de club găsit mort în casă a fost ucis de fiica sa. Fata a recunoscut totul. Cum și-a motivat oroarea | SuceavaNews.ro
  3. Detalii șocante! Patronul de la VIP ar fi fost omorât cu peste 50 de lovituri de cuțit | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*