Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tânăra care la 18 ani coordona o rețea de cărăuși de droguri, condamnată definitiv

Tânăra supranumită Godzila, care la 18 ani coordona o rețea de cărăuși de droguri, a fost condamnată definitiv, vineri, de magistrații Curții de Apel Suceava la șase ani și opt luni de închisoare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, Adriana Iurenciuc „în perioada 2008 -2009 a aderat şi sprijinit gruparea infracţională constituită din mai mulţi tineri din cartierul Obcini (printre care fraţii Cezar şi Andrei Bilius -trimişi în judecată într-un alt dosar)”.

Anchetatorii au confiscat 90 de kilograme de cocaină şi heroină  de la cărăuşii din Suceava, peste 70 de tineri fiind prinşi cu droguri şi închişi în diferite închisori din ţări străine.

Adriana Iurenciuc avea bine pusă la punct o rețea de cărăuși droguri în Suceava, făcând parte dintr-o rețea de traficanți de droguri  a unor nigerieni rezidenți în Turcia.

Procurorii DIICOT au arătat că în perioada Adriana Iurenciuc a racolat zeci  de persoane pe care le-a pus să transporte droguri în mai multe ţări din Europa, în schimbul a câte 2000 de euro.

Anchetatorii au arătat că acești cărăuși erau puși să înghită zeci de bucăţi de morcov pentru a vedea dacă pot transporta pachetele. În perioada 2007 – 2008, peste 70 de tineri din judeţul Suceava au fost arestaţi în mai multe ţări după ce au fost prinși cu droguri.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăra care la 18 ani coordona o rețea de cărăuși de droguri, condamnată definitiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*