Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Incredibil cât de beți s-au urcat la volan. Doi șoferi au dat etilotestul peste cap

Doi șoferi au băut mult alcool, apoi s-au urcat la volan. Noroc că polițiștii i-au tras pe dreapta înainte să se întâmple vreo tragedie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, joi, în jurul orei 14.35, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava au oprit pentru control pe strada Biruinţei din municipiul Suceava autoutilitara condusă de către un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Suceava.

În urma testării efectuate cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat valoarea de 1.27 mg/L alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Jud. Suceava în vederea recoltării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune recoltării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

De asemenea, un echipaj de poliție din cadrul din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit în trafic, pe raza comunei Frătăuții Vechi, D.J. 178F, autoturismul condus de un bărbat, de 51 ani, localnic.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a procedat la transportarea acestuia la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*