Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Polițiștii au descins în bazarul Rădăuți. Vezi ce au urmărit!

O acțiune de amploare a avut loc, joi, în bazarul din municipiul Rădăuți. Poliţiştii au organizat controale la punctele de comercializare cu amanuntul din bazarul Rădauţi, urmărindu-se identificarea celor care desfăşoară acte ilicite de comerţ şi comercializează ţigarete de contrabandă, punând în pericol sănătatea consumatorilor şi eludând totodată taxele legale.

În doar două ore au fost controlaţi peste 20 de comercianţi, fiind identificate locaţii în care se comercializau ţigări fără documente de provenienţă.

Polițiștii au identificat o femeie de 26 de ani, având asupra sa 1840 bucăţi ţigarete de contrabandă.
În urma controlului corporal al femeii s-au identificat mai multe pachete de țigarete provenite din contrabandă. Cantitatea de țigarete în valoare de aproximativ 1000 lei a fost ridicată în vederea confiscării. Femeia este cercetată acum pentru contrabandă.

Tot în cadrul acţiunii, polițiștii din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul investigarea criminalităţii economice, Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, au depistat  o femeie de 55 de ani, în timp ce deţinea spre comercializare 620 bucăţi ţigarete de provenienţă extracomunitară, de diferite mărci, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare aproximativă de 341 lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi efectuate verificări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în cadrul planului de acţiune, poliţiştii au depistat un bărbat de 59 de ani, în timp ce deţinea 440 pachete bucăţi ţigarete de provenienţă extracomunitară, de diferite mărci, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu bugetului consolidat al statului în valoare aproximativă de 242 lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi efectuate verificări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițiștii au descins în bazarul Rădăuți. Vezi ce au urmărit! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*