Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Inedit! Restaurantul din Suceava care le oferă clienților un mic dejun gratuit dacă nu urcă băuți la volan

Conducerea unui restaurant din Suceava a venit cu o idee inedită pentru a-i determina pe clienți să nu conducă în stare de ebrietate.

Astfel, după ce consumă alcool în local, clienții care își lasă cheile la mașină la bar primesc a doua zi micul dejun gratuit.

Decizia a fost luată de conducerea localului Apropo Cafe din cauza numărului mare de accidente care se petrece pe șoselele județului în care sunt implicați șoferi băuți.

Dacă îți petreci seara în cafenea, la un pahar de vorbă, te invităm să îți lași cheia la bar. Avem noi grijă de mașina ta peste noapte. Dacă vrei, îți chemăm și un taxi.  Iar dimineață, când vii după ea, te așteptăm cu cafea și mic dejun din partea noastră.  Cel mai important este gestul tău, care poate schimba comportamente și poate salva vieți. Micul dejun gratuit e felul nostru de a-ți mulțumi. Ai grijă de tine, de cei dragi ție și de partenerii de trafic!”, se arată pe pagina oficială a restaurantului Apropo Cafe.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Inedit! Restaurantul din Suceava care le oferă clienților un mic dejun gratuit dacă nu urcă băuți la volan | Moldova24

Lăsați un comentariu

*