Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Bărbatul din Dumbrăveni care și-a ucis soția după 46 de ani de căsătorie, trimis în judecată. Ce a făcut imediat după ce și-a dat seama că a omorât-o

Bărbatul în vârstă de 64 de ani, din comuna Dumbrăveni, care și-a ucis soția de 68 de ani, în bătaie, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de arest preventiv. Gheorghe Magazin și soția sa erau căsătoriți de 46 de ani.

În ultimii ani, însă, cei doi obișnuiau să consume foarte mult alcool, iar de aici apăreau și certurile. Nu de puține ori certurile se lăsau cu bătăi în toată regula, vecinii acestora susținând că scandalurile erau la ordinea zilei.

La data de 23 septembrie 2017, la fel ca şi în alte ocazii, femeia a consumat pe tot parcursul zilei cantităţi mari de băuturi alcoolice în mai multe localuri publice din comuna Dumbrăveni, iar spre seară, fără a se putea stabili ora exactă, s-a deplasat la domiciliu unde a continuat să consume o cantitate nedeterminată de băuturi alcoolice.

Între timp și Magazin Gheorghe a consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice, împreună cu diverse persoane din comuna Dumbrăveni, iar seara s-a dus acasă beat criță.

Din cercetări a rezultat că după ce a ajuns acasă, Magazin Gheorghe a început să se certe cu victima.
Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de violenţă cu mijloace (pumni, picioare) şi corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinţei. Cel mai probabil decesul acesteia a survenit în casă. Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deşi şi-a dat seama că actele sale de violenţă au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat în aceeaşi încăpere cu aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit. Din cercetări a rezultat că incidentul din noaptea respectivă s-a desfăşurat pe parcursul mai multor ore, fiind auzite zgomote, ţipete, strigăte de ajutor la orele 21:00 la orele 22:00 precum şi în jurul orelor 02:00-03:00”, arată procurorii.

Când s-a trezit a doua zi, Gheorghe Magazin a văzut cadavrul soției sale în mijlocul camerei de locuit, a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a deplasat la un bar din localitate unde  s-a pus iar pe băut. Abia după aceea, a venit acasă și apoi a anunțat că a murit soția sa.

„Conform concluziilor medicului legist care a efectuat autopsia victimei, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic survenit în evoluţia unui politraumatism cranio-facial, toraco-abdominal şi al membrelor, prin lovire cu şi de corpuri dure şi asfixiei mecanice prin obstrucţia căilor respiratorii cu vomismente în condiţiile politraumatismului. Analizele toxicologice au pus în evidenţă o alcoolemie de 2,80 g ‰”, arată procurorii.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbatul din Dumbrăveni, care și-a ucis soția după 46 de ani de căsătorie, a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*