Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Contrabandiști fugăriți cu focuri de armă. Au abandonat țigări de peste 74.000 de lei

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, marți, pe raza localității Straja, mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit în pădure, spre localitatea Straja. Având în vedere că bărbaţii nu s-au supus somațiilor prin voce, polițiștii de frontieră au tras 4 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în apropierea frontierei de stat patru colete care conțineau 6.340 pachete cu țigări, de diferite mărci în valoarea de peste 74.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cercetările continuă în vederea identificării persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Contrabandiști fugăriți cu focuri de armă. Au abandonat țigări de peste 74.000 de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*