Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Accident pe DN29! Trei bărbați s-au răsturnat cu mașina

Trei persoane au fost implicate într-un accident după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN29, la ieșire din comuna Dumbrăveni.

Lângă autoturism, polițiștii au găsit trei bărbaţi de 21, 24 şi 50 de ani, toți din județul Botoșani.

Se pare că în seara zilei de duminică, în jurul orei 22.00, tânărul de 21 de ani, Cornel Vieru, de 21 de ani, din Albești, judetul Botosani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a luat autoturismul aparținând mamei sale, fără acceptul acesteia și l-a condus pe drumurile publice cu intenția de a-l spăla în comuna Dumbrăveni, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat lângă calea ferată, după care, a părăsit locul accidentului.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, proprietarul autoturismului o femeie de 47 de ani din județul Botoșani, nedorind să formuleze plângere sub aspectul săvârșirii de către fiul ei a infracțiunii de „furt în scop de folosință”, cauza urmând să fie soluționată procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident din cauza unui tânăr băut! Trei bărbați s-au răsturnat cu mașina pe DN29 | BotosaniNews.ro
  2. FOTO! Accident din cauza unui tânăr băut! Trei bărbați s-au răsturnat cu mașina pe DN29 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*