Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Doi bărbați cercetați după ce au încercat să fure motorină dintr-un camion

Doi bărbați, de 32, respectiv 19 ani, sunt cercetați de polițiști după ce au încercat să fure motorină dintr-un camion.

Joi noapte, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani din comuna Ipoteşti, despre faptul că o persoană a încercat să sustragă motorină de la autocamionul parcat în faţa locuinţei sale, situată pe marginea unui DC neclasificat.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului, l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani din comuna aflat într-un vehicul din apropierea locului comiterii faptei care a recunoscut faptul că a venit cu o altă persoană şi intenționau să sustragă motorină, însă acesta a fugit.

În zonă a fost direcţionat un alt echipaj de poliţie şi în urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, pe DN 2, pe direcția Fălticeni-Suceava, a fost identificat un tânăr de 19 ani din comuna Preuteşti, cercetat pentru alte două infracţiuni de furt comise pe raza municipiului Fălticeni și care, a fost condus la sediul poliției, unde a recunoscut tentativa de furt.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a suspecților”, se preciza într-un comunicat al polițiștilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*