Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Transrarău-închis, iar DN17B blocat pe un sens din cauza vremii. Copaci căzuți pe carosabil, iar mai multe localități nu au curent electric

Județul Suceava se află sub cod portocaliu de vreme rea, iar vijeliile au produs mai multe efecte. Transrarău a fost închis, duminică, de autorități până la ameliorarea vremii, iar DN17B este blocat pe un sens, în localitatea Dorna Arini, din cauza unor bolovani căzuți de pe versant.

Începând cu ora 14.05 DJ175A și B Transrarău este închis ca măsură preventivă dispusă de autorități”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Totodată, mai mulți copaci au căzut pe carosabil în localitățile: Iacobeni, Colacu, Pojorâta, Crucea, Cârlibaba, Paltin, Câmpulung Moldovenesc zona Izvoru Alb.

Un copac a cazut peste o masina la Iacobeni

Angajații ISU Suceava au intervenit pentru degajarea carosabilului în localitățile Iacobeni, Crucea și Paltin, iar în celelalte localități au intervenit serviciile voluntare pentru situații de urgență și lucrătorii ocoalelor silvice.

De asemenea, 12 localități au rămas fără curent electric: Dorna Arini, Botuș, Colacu, Delnița, Fundu Moldovei, Pojorâta, Valea Putnei, Cârlibaba, Ostra, Gura Humorului, Iacobeni.

„Pe DN17, pe ultimul kilometru, până la limita cu BN, ninge abundent, s-a depus cca 1 cm de zăpadă și se circulă în condiții de iarnă. Nu sunt blocaje rutiere în zonă”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Cod portocaliu pentru județul Suceava. Ce avertizare au emis meteorologii!

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Transrarău-închis, iar DN17B blocat pe un sens din cauza vremii. Copaci căzuți pe carosabil, iar mai multe localități nu au curent electric | Moldova24

Lăsați un comentariu

*