Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un bărbat beat și fără permis a intrat cu autoutilitara într-un șanț, apoi într-un gard

Un bărbatde 62 de ani, din Frătăuții Noi, s-a urcat la volanul unei autoutilitare beat și fără permis de conducere, sâmbătă, și a produs un accident. În timp ce conducea autoutilitara dinspre cătunul Vuliva către centrul comunei Frătăuții Noi, un localnic de 62 de ani a pierdut controlul asupra direcțieide mers și  a intrat în șanțul și gardul unui imobil.

Din   accident,   a   rezultat   rănirea   uşoară   a   conducătorului   auto   care   a   fost   transportat   cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis deconducere pentru nicio categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și„conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat beat și fără permis a intrat cu autoutilitara într-un șanț, apoi într-un gard | Moldova24

Lăsați un comentariu

*