Miercuri 19 Decembrie 2018, Actualizat acum 352 zile 12:00 am

 

Bătrânul care a accidentat mortal cu mașina un motociclist, condamnat definitiv

Motociclistul Mihai Pavăl a murit în accident

Motociclistul Mihai Pavăl a murit în accident

Un bătrân de 72 de ani, din Fălticeni, a fost condamnat definitiv după un accident mortal produs în 2015 în care și-a pierdut viața motociclistul Mihai Pavăl din Preutești.

Mihai Luputoc a fost condamnat inițial de Judecătoria Fălticeni la opt luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de supraveghere de doi ani, dar magistrații Curții de Apel Suceava au decis o pedeapsă de un an și patru luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de doi ani.

Accidentul a avut loc în aprilie 2015. Mihai Pavăl, din Preuteşti, conducea o motocicletă Kawasaki pe strada Armatei, dinspre centrul municipiului spre Preuteşti, iar la un moment dat s-a izbit  puternic în partea stângă a unui autoturism Dacia Logan care circula de pe strada Horia.

like-facebookMotociclistul era pe un drum cu prioritate, dar când maşina i-a ajuns în faţă, nu a mai putut face nimic.

Motociclistul a fost transportat în comă la Spitalul din Fălticeni, iar apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa din cauza leziunilor mult prea grave pe care le-a suferit. Şoferul Daciei Logan, Mihai Luputoc, nu era băut.

Un bătrân de 72 de ani a produs un accident în care a murit un motociclist. Ce pedeapsă a primit

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bătrânul care a accidentat mortal cu mașina un motociclist, condamnat definitiv | Moldova24

Lăsați un comentariu

*