Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Zece suceveni, admiși în Corpul de Experți ai Corpului de Control al Ministerului Educației

Un număr de zece suceveni, din cei 21 de candidați din județul Suceava, au fost admiși în Corpul de Experți ai Corpului de Control al Ministerului Educației.

Aceștia sunt: Răzvan Aioanei, de la Centrul de Educație Incluzivă Suceava, Iulia Samson, de la Școala Oniceni, Carmen Benke, de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni, Irina Acatrinei, de la Școala Cornu Luncii, Georgeta Colibaba și Traian Duminică, de la Casa Corpului Didactic, Delia Drăgan, de la Centrul de Resurse și Asistență Educațională, Marinela Mocanu, de la Școala „Aurelian Stanciu” Salcea, Elena Duminică, de la Colegiul militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc și Daniela Botezatu, de la Școala Zamostea.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 31 octombrie, urmând ca pe 1 noiembrie să fie emis de către ministrul Educației Naționale ordinul privind constituirea Corpului de Experți.

Potrivit anunţurilor afişate pe edu.ro, ministerul a pus la bătaie în total 400 de locuri, pe care s-au înscris 403 candidaţi. Dintre aceştia, 199 au fost admişi, iar 204 au fost respinşi, înaine de contestaţii. Pentru locurile rămase neocupate se va organiza o nouă selecţie.

Membrii Corpului de experţi ai Corpului de Control îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea Corpului de Control din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi au următoarele atribuţii: participă la activităţi de monitorizare a examenelor naţionale din sistemul de învăţământ; participă, la solicitarea Ministerului Educaţiei Naţionale, în echipe de control.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*