Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un sucevean abia eliberat din penitenciar nu a rezistat decât 24 de ore în libertate

Un sucevean de 35 de ani, abia eliberat din penitenciar, a rezistat doar 24 de ore în libertate. Vasile Murariu, din comuna Zamostea, a fost eliberat pe 19 octombrie, a fost prins după 24 de ore beat și fără permis la volanul unei mașini.

Acesta a fost în Penitenciarul Iași pentru șase ani și nouă luni, pentru furt și tâlhărie, dar a fost eliberat o dată cu intrarea în vigoare a legii privind recursul compensatoriu privind eliberările din penitenciare.

În seara zilei de 20 octombrie 2017, în jurul orei 22.30, în urma unui apel la 112 care anunța că un individ conduce beat un BMW, polițiștii i-au observat pe terasa unui bar pe Vasile Ionuţ Murariu şi fratele său, Florin Murariu, consumând alcool, iar în fața barului, autoturismul BMW.

Oamenii legii au așteptat și au observat că la un moment dat Vasile Murariu s-a urcat la volan și l-a condus până în apropierea pieței din localitate. Când a văzut că este urmărit de poliție, individul a abandonat mașina, a intrat într-o curte, a sărit un gard și a luat-o la sănătoasa pe câmp.

A fost prins, însă, și încătușat. Acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest.Murariu a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean abia eliberat din penitenciar nu a rezistat decât 24 de ore în libertate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*