Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Florentin Petre, noul antrenor al Forestei Suceava

Florentin Petre a acceptat, luni, oferta de a prelua conducerea tehnică a Forestei, efectuând deja prima ședință de pregătire pe Areni.

„Sunt încântat că am ajuns pe banca Forestei și sper ca împreună cu jucătorii și cu ceilalți membri din staff-ul cubului să reușim să punem bazele unei echipe puternice, competitive, constantă în rezultate, pe gustul publicului sucevean. Știu încă din perioada în care activam ca jucător că oamenii de aici iubesc fotbalul, vin în număr mare la stadion și sunt devotați culorilor clubului. Am avut o discuție și cu jucătorii, suntem hotărâți să muncim cu toții pentru a realiza ceea ce ne-am propus, și cu ajutorul sucevenilor sper să reușim”, a declarat noul antrenor al Forestei.

Vicepreședintele Consiliului de Administrație al Forestei, Farid Khallaf, a dezvăluit că Florentin Petre a semnat un contract pe un an cu gruparea suceveană.

„Înțelegerea cu Florentin Petre expiră la finalul sezonului, însă este prinsă în contract și o opțiune de prelungire. Avem mare încredere în el, pentru că este un antrenor tânăr, ambițios, care dorește să-și construiască în antrenorat o carieră la fel de prolifică cum a fost cea de fotbalist. După ce a lucrat cu mai mulți antrenori cu experiență, acum se află în fața primului examen ca principal, și este deosebit de motivat să facă treabă bună. Va avea un sprijin total în noi și vom încerca să-i creăm toate condițiile ca să reușească”, a precizat conducătorul Forestei.

Florentin Petre a plecat pe calea antrenoratului în urmă cu cinci, activând ca secund pentru Ion Marin, Cornel Țălnar, Flavius Stoican, Mihai Teja sau Mircea Rednic, la formațiile Dinamo București, FC Brașov și Luceafărul Oradea.
Cu șase goluri în 52 de meciuri la reprezentativa României, Florentin Petre a evoluat la nivel de club pentru formațiile Dinamo București, UTA Arad, TSKA Sofia, Terek Groznii și Victoria Brănesti, de unde s-a retras în urmă cu cinci ani.
Prezentarea oficială a antrenorului Florentin Petre va avea loc joi, în cadrul unei conferințe de presă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Florentin Petre, noul antrenor al Forestei Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*