Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Accident cu patru răniți! Două mașini s-au ciocnit frontal

Patru persoane au fost rănite după ciocnirea frontală a două mașini pe DN17A, în localitatea Sadova. Potrivit polițiștilor, vineri după-amiază, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în interiorul localității Sadova, un bărbat de 33 de ani, din județul Iași, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers la stânga pentru a pătrunde în curtea unei proprietăţi fără să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, fiind acroșat frontal de acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 21 de ani și vătămarea ușoară a unei femei de 33 de ani, a unui bărbat de 62 de ani și a altei femei de 62 de ani, toți din județul Iași, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu patru răniți! Două mașini s-au ciocnit frontal | Moldova24

Lăsați un comentariu

*