Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanul care a mers să-și caute nevastă la TV a dat peste o tânără extrem de controversată. Fata petrece pe iahturi cu fete din dosarul „Prostituate pentru vip-uri”

Tânărul din județul Suceava, care a mers să își caute nevastă la televizor, a dat de o tânără extrem de controversată. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Negostina participă la cel mai nou show de la ProTv, moderat de Anamaria Prodan, „Gospodar fără pereche”.

Alexandru Abramiuc este student în ultimul an la Cluj-Napoca și va deveni în curând inginer bio-chimist, iar această meserie îl va ajuta în afacerea pe care o are împreună cu familia sa – o fermă apicolă, unde grija pentru produse apicole, albine și stupi este prioritară. Spune că e sociabil și îi place să cunoască oameni noi, îi place să citească și ascultă jazz și muzica anilor 50-70. Își dorește o femeie care să îl completeze, să fie plină de energie, implicată și să îi placă munca.

Alexandru este unul dintre cei 13  gospodari aleși să participe la show-ul tv de la Protv.

Potrivit Cancan.ro, una dintre pretendentele la inima tânărului sucevean este o fată de 20 de ani, Liana, care pare să fie o obişnuită a petrecerilor şi destinaţiilor de fiţe, aşa cum se observă, de altfel, chiar din fotografiile pe care singură le postează pe reţelele de socializare.

Liana Pop, alintată Lili, din Bistrița, a avut parte de zile pline în Ibiza, la celebrele party-uri de închidere a sezonului, de la sfârşitul lui septembrie. Până aici, nimic nelalocul lui. Surse ale Cancan. au confirmat că nu au fost orice fel de petreceri. Mai precis, Liana a fost invitată, alături de alte 10-12 tinere frumoase, la un super-party pe un iaht de megalux, în compania unor oameni de afaceri misterioşi.

Totul a fost organizat în cel mai mic detaliu, fetele fiind aduse în Ibiza cu un avion privat, pe cheltuiala domnilor generoşi în compania cărora au petrecut ulterior. Zile în şir, distracţia a fost stropită din plin cu şampanie şi alte băuturi fine, iar de pe mese nu au lipsit dish-urile demne de restaurantele cu stele Michelin.

Printre cele 10-12 fete de la petrecerea exclusivistă s-au aflat şi cel puţin trei dintre tinerele acuzate şi judecate în dosarul de prostituţie care a ţinut vreme îndelungată prima pagină a ziarelor şi deschiderile jurnalelor TV.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ROB says:

    SI EA DIN CELEBRUL CLUB ATLETIC KURVENSHTEIN, FOAME MARE LA NOI, SI FETELE IN LOC SA FAC SI ELE UN SHOOTING, SA PREZINTE O LENJERIE, PREZINTA LENJERIA DIRECT LA GHERTOI IN CABINA ….

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanul care a mers să-și caute nevastă la TV a dat peste o tânără extrem de controversată. Fata petrece pe iahturi cu fete din dosarul „Prostituate pentru vip-uri” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*