Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Start la antrenamentele de fitness la Centrul de recuperare Gura Humorului

Beneficiarii Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului au dat start antrenamentelor de fitness din Gura Humorului, la Sala de kinetoterapie din cadrul Centrului de recuperare, activitate sportivă organizată cu sprijinul Fundației Special Olimpycs București print-un proiect sportiv, sub sloganul Sportul modelează viețile persoanelor cu dizabilități.

În cadrul Proiectului, au fost selectați, în prima sesiune de 8 săptămani, o grupă de 10 beneficiari cu dizabilițăți, care au nevoie de antrenamente în vederea combaterii riscului de obezitate și care sunt antrenați în mod teoretic și practic, de către kinetoterapeutul instituției, Daniel Coroi, pentru a transmite cât mai bine valorile sportului în rândul beneficiarilor.

Timp de 8 săptămani,beneficiarii învață să-și coordoneze mișcările prin exerciții fizice.
În aria sportului se creează modele comportamentale care vizeză autodepășirea, fair-play-ul, stăpînirea de sine și estetica mișcării, fapte care îl transformă pe copil/tanăr într-un factor cultural polivalent ce atrage un număr cat mai mare de participanți sportivi valoroși.

CENTRUL DE RECUPERARE din Gura Humorului își propune prin acest proiect, să aducă împreună beneficiari sportivi, atat interni cat și din comunitate, care vor avea oportunitatea de a interacționa, lega prietenii și de a promova, în randul tuturor copiilor și tinerilor , modele de bune practici pentru menținerea unui stil de viață sănătos.

Centrul de Recuperare se află în incinta Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, pe str. Moldovei, nr. 40 din orașul Gura Humorului.

Date contact 0230233170 0731199720, Pintilie Mihaela, Șef serviciu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*