Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cătălin Coman, ales președinte al organizației municipale a PSD Fălticeni

Vineri, 20 octombrie, la Organizația Municipală PSD Fălticeni au avut loc alegerile pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și de membru în biroul permanent. După ce senatorul Ioan Stan a acceptat, în vara anului trecut, funcția de președinte interimar al organizației județene PSD, în fruntea social-democraților fălticeneni a fost numit, interimar, Cătălin Coman – primarul municipiului Fălticeni.

La întâlnirea care s-a desfășurat în sala Aurel Băeșu a Muzeului Ion Irimescu din Fălticeni, senatorul Ioan Stan a prezentat rezultatele deosebite pe care le-a obținut Organizația PSD Fălticeni în interimatul președintelui Cătălin Coman – rezultate ce fac din această organizație probabil cea mai puternică organizație politică din județ.

Cei aproximativ 200 de membri PSD prezenți au votat în unanimitate pentru funcția de președinte pe Cătalin Coman, în funcția de prim- vicepreședinte pe deputatul Alexandru Rădulescu; au fost votați un număr de 7 vicepreședinți, membrii Biroului Permanent și membrii cu statut de invitat la ședintele de Birou Permanent.

Obiectivele asumate de președintele Cătalin Coman au fost: câstigarea tuturor confruntărilor electorale, creșterea numărului de membri ai organizației, promovarea tinerilor în funcții de conducere a organizației precum și implicarea mai intensă a organizației PSD în activități civice la nivelul municipiului Fălticeni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cătălin Coman, ales președinte al organizației municipale a PSD Fălticeni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*