Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Razie cu peste 60 de polițiști în Bazarul Sucevei. Bunuri de aproape 30.000 de lei au fost confiscate

Peste 60 de lucrători ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Investigaţii Criminale şi 12 lucrători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au acţionat în Complexul Comercial Bazar, vineri, pentru prevenirea și combaterea actelor ilicite de comerț.

Au fost controlaţi şi verificaţi 67 de agenţi economici care desfăşurau activităţi de profil în Complexul Comercial Bazar, iar pentru neregulile constate au fost aplicate 65 sancţiuni contravenţionale în valoare totala de 141.000 lei.

Toate bunurile confiscate au o valoare de 29.769 lei şi constau în produse de îmbrăcăminte, produse industriale şi ţigarete.

De asemenea, în cadrul acţiunii a fost constată şi o infracţiune de contrabandă.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. VV says:

    foarte bine, sa mai taie din bisnitarii aia de rahat care nu declara nimic din vanzari. vand marfa de proasta calitate si daca ceva nu merge cand ajungi acasa, nu ti-o mai schimba neam.

    Răspunde
  2. lulu says:

    DE CE NUMERG AȘA ÎN GAȘCĂ POLIȚIȘTII LA SALOANELE COSMETICE,COAFURĂ,CABINETE MEDICALE-STOMATOLOGICE,CRAȘME PLINE DE BAUTURI CONTRAFACUTE ȘI GATERE UNDE SE ÎNVÂRT BANI GRAMADA.IN BAZAR NU SE MAI FAC BANI,PLIN DE COMERCIANȚI ȘI CUMPĂRĂTORI ZERO.MAJORITATEA SUPRAVIEȚUIESC CU 5 LEI ADAOS.Oricum marfa din magazinele de lux este tot chinezească si de proastă calitate doar că plătești FIRMA-H&M,CCC…MALL,CALL,BALL-.liru crocodilu-toată este CHINEZEASCĂ ȘI SINTETICĂ LA GREU!!!Mai bine în BAZAR!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Razie cu peste 60 de polițiști în Bazarul Sucevei. Bunuri de aproape 30.000 de lei au fost confiscate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*