Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un individ care se dădea reprezentantul unei firme din Suceava a comandat de pe internet produse cu ordine de plată false. Cum a fost pedepsit

Un bărbat a fost condamnat pentru înșelăciune după ce a comandat mai multe produse de pe internet cu ordine de plată emise în fals.

Nicușor Sorin Roșu a fost condamnat, joi, de magistrații Judecătoriei Suceava la cinci ani și 530 de zile de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Anchetatorii au scos la iveală faptul că la data de 10 decembrie 2016, prin folosirea calităţii mincinoase de reprezentant al unei societăţi de pe raza municipiului Suceava şi a ordinului de plată emis în fals, a indus-o în eroare pe numita Barbu Ana Violeta, determinând-o pe aceasta să expedieze o linie de autoservire în valoare de 35217 lei.

La data de 17 februarie 2017, l-a indus în eroare pe numitul Băncilă Sebastian, determinând-ul pe acesta să expedieze o mai multe pachete de saci, în valoare de aproximativ 12800 lei, iar la aceeași dată, a încercat inducerea în eroare a numitului Man Simion Marian, fără să reuşească acest lucru întrucât persoana vătămată a condiţionat expedierea mărfii de virarea sumei de bani în cont.

În aceeași zi, a încercat inducerea în eroare a numitului Andrei Ștefan, determinându-l să expedieze mai multe echipamente de fitness în valoare de 82215,5 lei, fără să reuşească acest lucru întrucât a fost surprins în flagrant în timp ce se ocupa de preluarea mărfii şi efectuarea unei tranzacţii cu un cumpărător subsecvent.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*