Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O celebră cântăreață din Suceava, recunoscută pe plan internațional, a ajuns de urgență la spital

O celebră cântăreață din Suceava, recunoscută pe plan internațional, a ajuns de urgență la spital. Otilia Brumă a trecut prin momente îngrozitoare. Artista a ajuns de urgență pe masa de spital din cauza unei hemoragii interne. Dar din fericire, acum este bine și se bucură de fiecare moment dramatic din viața sa, scrie evz.ro.

„Am fost plecată toată vara. Am avut foarte multe concerte. Am făcut şi o operaţie care m-a ţinut un pic pe loc. Am avut o hemoragie internă de la un chist, după care m-am recuperat mai greu, dar acum sunt bine, mi-am revenit”, a declarat Otilia Bilionera conform Cancan.ro. 

Artista nu a vorbit despre ce i-a provocat această problemă medicală, posibil mortală, dar a dezvăluit amănunte despre dieta care o ajută să arate atât de bine mereu pentru fanii săi. „Mănânc ce trebuie. Ţin o dietă bazată pe proteine, pe shake-uri, eu nu mănânc pâine albă deloc, nu mănânc dulciuri din comerţ, doar gătite acasă. Multe fructe dimineaţă şi mult sport. Pe mine mă sperie dulciurile din comerţ pentru că rişti să faci celulită de la ele”.

Succesul Otiliei se datorează în principal piesei “Bilionera”, care a strâns peste 140 de milioane de vizualizări pe Youtube (aproape 300 de milioane pe toate canalele Youtube) și s-a poziționat în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria și alte țări. Otilia este a treia artistă din Romania, dupa INNA („Hot”) și Alexandra Stan („Saxobeat”) care a făcut furori în plan internațional încă de la debut.

Otilia și-a descoperit talentul încă de mică și-a descoperit talentul pentru muzică și primul care a remarcat-o a fost profesorul  de muzică, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, iar tot aici s-a și lansat.[4] Avea 17 ani când a lucrat la un postul Antena 1 din Suceava. Primul ei  nume de scenă a fost Bijue însă după mai multe piese lansate și după ce o altă solistă i-a furat  numele, preferand sa nu intre intr-un subiect de scandal, din vara anului 2013 se numește  “Otilia” și a lansat până în toamna anului 2015 înca 9  piese noi. Se numesc “Bilionera” ,”Aventura”, “French  Kiss”, “Russian Dream”, “On Fire”, “Dragoste sau nu”, “Amor Real”, “Somebody to love”.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. moraru says:

    baaai cu draqu sa se bucure de fiecare moment dramatic din viata ei???

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O celebră cântăreață din Suceava, recunoscută pe plan internațional, a ajuns de urgență la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*