Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

O nouă licitaţie pentru serviciul de salubritate menajeră a municipiului Suceava. Contractul este de peste 83 de milioane de lei

O noua licitatie pentru atribuirea serviciului de salubritate menajera a municipiului Suceava se va desfasura pe 1 noiembrie.

Municipalitatea reia licitatia dupa ce prima a fost anulata din cauza contestatiilor si a proceselor, dosarul fiind respins de 4 ori de Autoritatea Naţională de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP).

Este o licitaţie importantă pentru salubritatea menajeră din municipiu, un punct de cotitură în ceea ce priveşte modalitatea de gestionare a deşeurilor. Sunt convins că o să fie o bătălie destul de mare la această licitaţie şi sper ca, de această dată, să ajungem la capăt, să avem un operator titular”, a declarat primarul Ion Lungu.

Valoarea contractului este de 83,82 de milioane de lei, urmând a fi semnar pentru 12 ani. Investiţia vizează amenajarea a 30 de puncte de colectare a deşeurilor reciclabile, fiecare dotat cu pubele pentru hârtie, mase plastice, sticlă şi metale; a 100 de platforme subterane cu câte 4 euro-containere şi a 100 de platforme cu containere semiîngropate. În cadrul aceluiaşi program, locuinţele individuale vor fi dotate cu câte 2 pubele de câte 120 de litri, pentru fracţia umedă şi fracţia uscată, anual urmând a fi achiziţionate şi montate 1.000 de coşuri stradale de gunoi. De asemenea, potrivit contractului, câştigătorul licitaţiei va amenaja cate două locuri de joacă pentru copii pe an.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*