Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp, apoi a ricoșat în stradă. Un alt autoturism i-a izbit din plin mașina

Un accident a avut loc, miercuri, puțin după miezul nopții, în orașul Cajvana. În timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC 43 din orașul Cajvana, pe fondul vitezei neadaptate și a lipsei de experiență în conducere, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul direcției de mers, a lovit podețul unui imobil, după care, a pătruns pe sensul opus și a lovit stâlpul porții de acces al unui alt imobil, revenind pe carosabil.

Ulterior, în timp ce conducătorul auto și un bărbat de 59 de ani, ce locuiește în zona producerii evenimentului se aflau pe partea carosabilă, un tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, care conducea autoturismul din sens opus, a acroșat vehiculul tamponat, iar din impact, acesta l-a lovit pe localnicul de 59 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 21 de ani a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 21 de ani și de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui de 25 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 21 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, iar tânărul de 25 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr fără permis a intrat cu mașina într-un stâlp, apoi a ricoșat în stradă. Un alt autoturism i-a izbit din plin mașina | Moldova24

Lăsați un comentariu

*